Kielen ammattilaiset kulman takaa


Kun on kyse kääntämisestä, luotatko itseesi vai annatko ammattilaisen hoitaa? Vastaatpa kysymyksiin kyllä tai ei, käänny puoleemme!

Käännämme tekstisi ammattitaidolla eli tarkoitukseen sopivasti, laadukkaasti ja sitovalla aikataululla. Meiltä saat myös viralliset eli auktorisoidut käännökset useilla kielillä. Jos kuitenkin päädyt kääntämään itse, voit antaa tekstin meille syntyperäisen ammattilaisen tarkastettavaksi.

Kääntäjämme ovat kaikki koulutettuja ja kokeneita kielen ammattilaisia. Monen juuret sekä yrityksen koti ovat Kouvolassa, Suomen suurimmassa risteyskaupungissa. Täällä siis kohtaavat paitsi Savonrata ja Kiinan konttijunaliikenne, myös Lähikääntäjät ja syntyperäiset kielentarkastajat ympäri maailman.

Tarjoamme käännöspalveluja seuraavilla kielillä: englanti, suomi, ruotsi, norja, viro, saksa, ranska, espanja, venäjä ja kiina. Olipa tarpeesi yhden sivun käännös tai säännöllinen yhteistyö, pyydä meiltä tarjous!

Marjukka Hermonen, toimitusjohtaja, Lähikääntäjät Oy

Käännökset

Kääntäminen on merkityksen välittämistä toiselle kielelle ja siksi yksittäisten sanojen kääntäminen ei riitä. Me tarjoamme tekstillesi ammattikääntäjien jälkeä, joka edellyttää kielen syvempää tuntemusta sekä erikoisalojen ja kokonaisuuksien hallintaa. Yleiskielen lisäksi käännämme kaupan ja tekniikan alan tekstejä, esimerkiksi tiedotteita, manuaaleja, verkkokauppaa ja koulutusmateriaaleja. Meiltä saat monesta kielestä myös auktorisoidut eli viralliset käännökset.


Tarkastus

Moni osaa hyvin englantia ja tunnetusti suomalaiset hallitsevat muitakin kieliä kiitettävästi. Jos haluat kirjoittaa itse vieraalla kielellä mutta varmistua tuotoksesi laadusta, tarjoamme ratkaisuksi kielen tarkastusta. Syntyperäinen kielen ammattilainen voi tarkastaa tekstisi, jotta se on varmasti tarkoitukseen sopivaa kieltä ja kirjoitusasultaan viimeistelty. Huom! Emme tarkasta Google-kääntäjän tuottamia tekstejä.


Tyytyväisiä asiakkaitamme

tamminen_logo_musta_rgb
KFMF2018-logo1-JPG-1000px[4]
logotype_decor
Storaenso_logo-01
untitled
kinno_tunnus_rgb_300dpi_02
5996160-00222097-lasivuorimaa
Kouvola-City-Logo

Hinnoittelu

Käännös
Hintaan vaikuttaa monta osatekijää, kuten erikoisala, tekstin määrä, käännöksen kielipari sekä työn aikataulu. Tästä syystä annamme työstäsi aina yksilöllisen tarjouksen.

Tarkastus
Hinta perustuu aikaan eli teemme tarkastukset tuntityönä. Tarjous sisältää arvion työhön kuluvasta ajasta ja laskutus tapahtuu toteutuneen ajan perusteella.

 

Lähetä viesti tai pyydä tarjous


Pyrimme antamaan tarjouksen vuorokauden kuluessa. Jos tiedosto on suurempi kuin 5 mb, voit toimittaa sen meille WeTransferin kautta.
WeTransfer

Lähikääntäjien toimipaikka sijaitsee HUB Kouvolassa. Soita, lähetä viestiä tai tule käymään!